.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Thursday, 29 October 2015

PERIHAL "CINTA" (HIGH CLASS)

Assamualaikum sayang...
Waalaikumussalam rinduuu.
Tak jawab dosa, kalau jawab sayangggg.. *senyum sorang-sorang le tu :)


Bak kata pujangga, siapalah Adam kalau tanpa hawa. Dan tak wujudlah Romeo jika tak ada Juliet. hmmm ..?

Sunday, 25 October 2015

THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY

Assalamualaikum and night readers.
May Allah bless:)

http://thenamyblog.blogspot.my/2015/10/thenamyblog-1st-anniversary.html

Friday, 23 October 2015

SUNTIKAN CINTA ...

Assalamualaikum and mornin' readers.
Feelin' well today ?
Alhamdulillah.
Salam sayyidul ayyam....

May Allah bless..

Actually, now I've been through struggled week. Hectic week. awwwhhh. Its totally gave me headache. Tapi adat belajar. Must accept it whatever happens. Sebab selagi tak sampai ajal, ilmu tu sentiasa ada untuk kita belajar. Chaiyokkk !!



Ada apa dengan suntikan cinta ni sebenarnya. Dari tajuk study terus pergi ke suntikan cinta ? Dah gatal sangat ke apa ?

Wednesday, 21 October 2015

perihal BATAS !

Assalamualaikum and evenin' readers.
may God bless.

Ada apa dengan batas ni sebenarnya?
Ya Allah, its actually totally IMPORTANT !
Mark that word "IMPORTANT" !

Kerana jika ada batas, 
segala-galanya terpelihara, segala-galanya terjaga, segala-galanya suci dan dapat pelihara Cinta hanya untuk yang Maha Esa.
In shaa Allah.


sources : google


Ya, memang kita kena jaga hubungan dengan sesama manusia (hablumminannas) but you must look the terms of it.

Jaga hubungan dengan manusia dari segi apa?

Wednesday, 14 October 2015

salam MAAL HIJRAH

Assalamualaikum and evenin' readers :)

sumber / credit to : darulmurtadza.com

Masih tak terlambat rasanya saya nak ucap salam maal hijrah kepada semua yang mengenali saya. If ada terlepas bicara, maaf kan saya sebab saya hanya manusia biasa yang tak pernah terlepas dari membuat dosa.

Wednesday, 7 October 2015

GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.


GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.



Assalamualaikum and Mornin' Readers.
May God bless.



Hola readers. It's been awhile I didn't post any entries. Yeah. Because I'm totally under pressure right now. *pressure sangat. kah. Actually, just a bit busy during my internship programme. So sorry.

Today, when I opened my dashboard(blogger), unconsciously that there is an awesome giveaway by dianarashid and mamalink dot com. So first, I guess I missed out to join this awesome giveaway, but when I opened diana rashid blog and mamalink, I shocked that I can still participate this giveaway.

I think you guys should join this too because the prizes so so "berbaloi" especially to those yang suka product MUSTELA. So this is about Mustela. Click HERE.

And this are the list of prizes that you all could win.

*Mustela travel pack x 10 pemenang :

Setiap pek mengandungi:-
  • Mustela Dermo Cleansing 50ml
  • Mustela Cleansing Milk 50ml
  • Mustela PhysioBebe 50ml
  • Mustela 1-2-3 Vitamin Barrier Cream 10ml
  • Mustela Soothing Comfort Balm 3ml
  • Mustela Cold Cream 5ml

*Wang tunai Rm30 x 1 pemenang
*wang tunai Rm20 x 1 pemenang
*sehelai instant shawl + broach x 1 pemenang
*1 set produk kecantikan x 2 pemenang


Apa yang menarik tentang this MUSTELA ni actually ? Mari sini "hakak" diba terangkan.

  • Mustela actually salah satu produk kesihatan untuk ibu dan bayi. 
  • Diperbuat dari bahan yang High Quality dengan kandungan Hypoallergenic supaya terjaga dari alergi dan iritasi.
  •  Besides that, formulanya free from pewarna dan zat paraben.
  •  Dibuat dengan penelitian yang berteknologi tinggi agar dapat memberikan yang terbaik untuk kesihatan keluarga. Tersedia satu buah losion ukuran 150ml untuk setiap paket.

Ya tahu. Mesti ada yang akan cakap "ala, aku tak ada anak lagi. Nikah pun tak lagi. tak payah fikir la. Nanti when I already get pregnant and mom's to be, baru la I fikir" . Bla bla bla. 

Lahh, jangan la macam tu. Actually from now we need to know all of this things. Kalau kita nak pejuang pejuang agama kecil kita nanti soleh dan solehah, mestilah kita pun kena solehah dulu. Takkan masa dapat tahu yang kita pregnant baru nak cakap kat suami " abang, saya dah pregnant, nak jadi solehah sikit la" . kah. Tak kan? So, from now we need to be ready and prepare semua dari awal. Ok sayang sayang ?


Ok, kat bawah ni ada syarat penyertaan GA ni. Tak susah pun. Jom tengok.




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

-Like facebook penaja.
Asyalya

Mamalink

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.

-Tinggalkan entry awak semua di Link INI.

- tarikh tutup pada 18 oktober 2015 jam 12 malam. #10daysleft
   


Ok guys. Good Luck. Wish you luck.


Salam sayang A.R



                          ~Thanks for reading this entry~

                               



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (5) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (32) bloglist (1) brownies (1) campak (1) cari makan (1) coklat (1) contest (7) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (4) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) kuih (2) kuih raya (1) laboo (1) labu (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (1) rangup (1) raya (2) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)