.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Monday, 5 December 2016

HIATUS / wish me LUCK !!

Assalamualaikum and hi guyss!
May Allah blessed all of you:)




Udah LUNCHnya ka belum? haha.

Oh my Allah, lama gilaaa kan sis tak hupdate blog. Maaf beribu kali maaf. 
Sis bukan sengaja tak nak hupdate blog. Tapi memang kekangan masa yang teramat sangat.

Ni sis ambil masa 5 minit je k. 5 minit je tulis. In shaa Allah.

Terlalu banyak prioriti buat masa sekarang dan sis jarang hupdate blog. First things first guys. First things first.

Dan in shaa Allah akan sambung balik menulis dalam masa yang terdekat.
Doakan ya korang :) "nak tulis ayat pun macam awkward dah ni.tsk tsk."

Banyak sebenarnya yang sis dah draft kan apa yang nak share dengan korang semua. Just tulah, kita kalau nak buat something kena fikir dua kali kan. menulis pun macam tu juga, kena tahu hujung pangkal. Tak boleh pakai terjah je. 

Yang mana email sis nak iklankan igshop nak tepek kat blog ni, mohon maaf. Sis still tak reply. And yang paling terkilan, tolak review dari zalora.MENGALAHKAN ARTIS BUSYNYA. haih. haha Tak apa la, mungkin rezeki lebih berpihak pada blogger lain:)

Apa-apa pun, mohon doakan sis berjaya habiskan final year (final sem,viva dan thesis) dengan jayanya. haha. ayat skema betul.

Dan tak lupa juga, doakan saudara-saudara kita yang ditindas di semua negara Islam  yang berkaitan supaya selamat dan dipelihara iman mereka. aamiin.

Untuk sesiapa yang baca ni, semoga berjaya dalam apa yang korang buat dunia akhirat. In shaa Allah. Yang penting niat tu sebab Yang Maha Satu Allah. 



YOU KNOW YOURSELF BETTER THAN THE OTHERS DO, DONT LET THEM BREAK YOU DOWN. 
LOVE YOURSELF, AND DO IT OFTEN. :)


SEE YOU ALL SOON. WISH ME LUCK KORANG!! 
lots of love, A.R :)

20 comments:

  1. Amin..amin..amin...in sha Allah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi PC. Lamanya tak tanya khabar PC. May Allah blessed u😌 Aamiin.

      Delete
  2. insha Allah.. :)
    All the best, awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Aallah. Aamiin. tq awaa:) all the best jugak:)

      Delete
  3. kita pun pernah jga tolak zalora sbb langgar pula prinsip kita,sbb kena paparkan gambar model tp model tu free hair n nampaklah aurat dia.. huhu...
    masing2 ada sbb sendiri tolak,tak apalah tak ada rezeki pun,pergi satu ,insyaaAllah akan dtg yg lain,cuma kena usahalah.. hehe

    semoga apa2 pun yg awak buat,dipermudahkan,insyaaAllah. kalau rasa malas2 ke apa,ingat balik entri ni,awk dah tekad jadi kena selalu ingatkan diri. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe awaa. rezeki ada di mana mana:) betul tu.
      tq sangat untuk kata kata semangat tu:) in shaa Allah sy doakan yang sama jugak utk awaa:) aamiin

      Delete
  4. Saya tak a main lah dgn produk review. give awan pun saya tak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk review boleh tambah side income. dan give away boleh eratkan silaturrahim antara blogger. tak menang takpe, janji kita luaskan rangkaian kita:) nanti cuba k.

      Delete
  5. InsyaAllah. All the best!

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah aamiin. tq. nnt kita blogwalking blog awaa k:)

      Delete
  6. Replies
    1. tq aqma. all the best utk aqma jugak dalam setiap benda yg awaa buat:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (5) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (32) bloglist (1) brownies (1) campak (1) cari makan (1) coklat (1) contest (7) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (4) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) kuih (2) kuih raya (1) laboo (1) labu (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (1) rangup (1) raya (2) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)