.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Saturday, 28 January 2017

Review: Restoran DAPUR BERASAP Port Dickson!

Assalamualaikum and Happy Chinese New Year Guysss!
May Allah blessed all of you readers.
Annyeonggggg.haha.

So, seperti yang dijanjikan kelmarin, sis akan share satu kedai makan di Port Dickson yang boleh juga dikatakan baru saja buka. (semalam sis busy, tak sempat nak share.maaf)

Kat bawah ni, dia punya nama kedai. DAPUR BERASAP. gambar dari tepi je mampu tangkap, sebab masa tu dah nak maghrib dan banyak orang. Jadi, malu nak pergi centre kedai tu nak tangkap gambar. kwang kwang kwang.haha.


Memang tersangat berbaloi kalau nak makan CHICKEN CHOP dia kat situ. Sebab apa? Sebabnya MURAHHHH woii. RM5 je dan kenyangg sangat. Kalau yang suka western food tu pergi la try. Confirm tak rugi. Bagi orang macam sis yang kurengg sikit western ni, still akan cakap chicken chop dia sedap. Terbaik dari dapur.haha.

Wednesday, 25 January 2017

alhamdulillah. Adibarusli is back!

Assalamualaikum and hi guyss!
May Allah blessed all of you.

Sebelum apa-apa, nah bunga. hee:)



lamanyaaa tak menuliss :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (5) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (32) bloglist (1) brownies (1) campak (1) cari makan (1) coklat (1) contest (7) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (4) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) kuih (2) kuih raya (1) laboo (1) labu (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (1) rangup (1) raya (2) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)