.

Cara Membuat Situs Iklan Baris

Wednesday, 25 January 2017

alhamdulillah. Adibarusli is back!

Assalamualaikum and hi guyss!
May Allah blessed all of you.

Sebelum apa-apa, nah bunga. hee:)



lamanyaaa tak menuliss :(


Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, penulisan dissertations untuk degree dah habis dan dah submit dah pun. Terima kasih yang selalu sokong dan doakan sis. Doakan yang baik baik k korang.

Lepas semua urusann dah selesai baru lerr hati ni tenang balik nak melakar nota nota cinta untuk blog ni.haha. aicececee merapu sangat ayat tu.

Banyak sebenarnya yang sis nak shares. Terlalu banyak.
In shaa Allah sis akan post satu per satu. Harapnya ada lagi ler orang yang nak baca sebab lama sangat ni sis tinggalkan blog. uhuk uhuks. 

By the way, masih tak terlambat lagi kan kalau sis nak ucap, SELAMAT TAHUN BARU 2017 SEMUAAAA!! heee. azam? just jadikan diri lebih baik dari hari hari sebelum ni dan  setiap hari akan cuba belajar ilmu ilmu baru even sikit macam mana pun ilmu tu. In shaa Allah. kalau nak beritahu sis azam korang, komen je la kat bawah k.  Mana la tahu boleh beri inspirasi kat sis ni nak buat azam lain, sebabnya setiap orang ada  lain lain kelebihan dan pemikiran.

Raikan perbezaan, eratkan persamaan:)

Esok sis akan review satu kedai makan di Port Dickson yang sangatlah berbaloi untuk cuba kalau nak datang melancong di pD. Sis pergi pun sebab adik yang ajak suruh cuba. Dah la sis baru balik masa tu, terus diajaknya makan. Makin sihat kita ni jadinya,haha. Eh, esok la kita sambung. Nanti lebih lebih cerita korang dah tahu, tak syiokk pulak kan. Annyeong semua. Terima kasih sebab masih sudi baca blog ni:)

oh ya, Selamat Tahun Baru Cina pada rakan rakan chinese semua:) Jangan main mercun time aku nak tidur sudah, aku sekeh sorang sorang.haha. #jk

9 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Labels

2016 (2) 2017 (9) affiliate (2) agent (2) agro (1) alhamdulillah (1) aurat wanita (2) bar (1) batu 10 (1) berasap (1) Berita (1) bersederhana (1) beryls (1) biarkan cita tersenyum lagi (1) birthday (1) biskut (1) blogger (36) bloglist (1) blue royals (1) brownies (1) cairkan (1) campak (1) cari makan (1) choc (1) coin (1) coklat (2) contest (8) cornflakes (1) crunchy (1) dapur (1) double boiled (1) double-boiled (1) duit (1) elise (1) environmental (1) erti (1) family (5) farm (1) festival (1) final year (3) food (1) foodporn (3) games (1) giveaway (11) gold (1) graduate (1) graduation (1) grateful (1) hadis (1) hantaran (1) hantu (1) happily (3) hati (4) heat (1) hectic sem (1) hitam (1) holiday (1) homemade (1) homesick (1) hunting (1) income (1) insidious 3 (1) issues (1) jalan-jalan (1) jana (1) jejari (1) karya (1) koci (1) kuih (3) kuih raya (2) kuih tradisional (1) laboo (1) labu (1) lazada (1) life (1) maal hijrah (1) madu (1) makan (1) Malaysia (6) MATHAF (1) melancong (1) memori (1) mengumpat (1) moral values (5) motivation (1) movie (1) mudah (4) murah (1) negeri (1) nestum (1) newspirit (1) nikah (2) nutella (1) ogos (1) pantai (1) pelajar (1) pencarian (1) perihal (2) periuk nasi (1) pinterest (1) pizza (2) port dickson (2) pray (1) produk kecantikan (1) PTPTN (1) puasa (1) puisi (2) ramadhan (3) rangup (1) raya (4) recipes (1) resepi (3) review (3) rezeki (3) rindu (1) roti (1) salam-bersalaman (1) sambutan (4) SEA (1) segment (14) sekepala (1) semasa (5) sembilan (1) SHARES (8) shout out (1) simplehijab (2) skincare (1) spend (1) sports (1) stroke (1) student (1) SUKAN (1) tabarruj (1) tag (2) telemovie (1) tema (1) tempat (1) terkini (1) thailand (1) time (1) TIPS (3) top-up (1) Tuhan (8) usm (1) vacay (1) wanita (5)